Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


South Park

A tv-ben lenyomják, hogy világ vége lesz ezért mindenkit táborokba zárnak a tehetősebbeket kilövik az űrbe ( az ilyen részekre poénokat lehetne szúrni pl. az utált sztárokat a napba lövik stb. )

Cartman és Butters elszakítva szüleiktől külön táborba zárnak, cartman nem látta a felhívást a tv-ben ezért Buttersel elhiteti, hogy a zsidók inváziója kezdődik. További híveket gyűjt és kitörnek a táborból, hogy megöljék kylet. Viszont a toborzás lassan halad, mert kevesen hisznek neki de besikerül törni a fegyver raktárba és lelőnek mindenkit, a táborban Butters (tökön). A kitörés után elkezdik keresni Kyle-t de nem találják egyik táborban sem, eközben nő serege száma. Egy fülesből megtudják, hol van. Elindul tehát az ősi maya földre Mehíkó területére.

Stan és Kyle kiszöknek a táborból, mert nem hisznek ebben. Elkészítenek egy hamis maya naptárt és ezt megmutatják a világ vezetőinek. De ehhez hosszú utat kell megtenni és cartman rájuk talál. Cartman már készülődik lelőni, amikor megjelenik Jézus és lebeszéli őt. Miután odaérnek, a v-khez megmutatják a naptárat, ezt a v-k elhiszik, és 2018-ig béke honol.

Végszó: Kenny szüleivel meg akarnak, menekülni ezért felszállnak az egyik űrhajóra ott volt mindenki; Bono Tom Cruise, Mel Gibson, Britney Spears stb. De ezek az utált sztárok és szépen beleszállnak a napba.

Vége...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.